Chat with us, powered by LiveChat

Premium speelvelden

IPG Speelvelden

Wanneer je paintball wilt spelen op geweldige speelvelden, ben je hier aan het juiste adres. Onze speelvelden zijn geïnspireerd op Hollywood films, legendarische videogames en iconische momenten in de geschiedenis. Deze speelvelden zijn tot leven gebracht met behulp van prachtige rekwisieten en ex-militaire voertuigen van echte kaskraker filmsets. Dus als je op zoek bent naar realisme en aandacht voor detail zal je niet teleurgesteld zijn.Hieronder vindt je een selectie van onze zes populairste speelvelden, maar we hebben er nog veel meer. Als je meer wilt weten over onze andere speelvelden, neem dan 24/7 contact op met ons evenementen team op 020 369 7451. We horen graag van je.

PRISON BREAK

Je vriend is vals beschuldigd van een misdaad, gevangen genomen en op weg naar de dodencel. Zijn leven ligt in jouw handen, terwijl hij de uren aftelt tot aan zijn naderende dood en hij van de gevangenis naar de dodencel wordt vervoerd. Na maanden van plannen is het tijd voor de ultieme bevrijding van jouw vriend samen met jouw ontsnappingsteam. Roep je bondgenoten bijeen om hem te redden uit de gevangenisbus en samen levend te ontsnappen. Maar wees voorzichtig! Er zijn veel obstakels zoals gewapende bewakers en perimeterhekken die het pad blokkeren. Laat niets jou in de weg staan!

VIKING CASTLE

Vele jaren regeerden de adel over hun onderdanen met ijzeren vuist vanuit de veiligheid van hun versterkte kasteel. In een poging om het onderdrukkende regime omver te werpen, moeten de verschillende rebellerende viking clans de handen ineen slaan om zo een sterk leger te vormen. Zal het leger van de koning in staat zijn om de zorgvuldig geplande aanval van de ruige vikingen om het kasteel in te nemen, neer te slaan?
Tip: Bij de aanval op het kasteel, zorg ervoor dat je team zo snel mogelijk het hele kasteel heeft omsingeld, zodat je een gecoördineerde aanval uit kunt voeren. Voor de verdediging van het kasteel is het handig om verf- of rookgranaten te gebruiken om zo de vijand tijdens hun aanval in de war te brengen en te elimineren.

ZOMBIE INFECTION

Deze spannende paintball missie speelt zich af in geïnfecteerd gebied met zombies. Hordes met agressieve levende doden die rondlopen op het nabij gelegen kerkhof en iedereen aanvallen die ze tegenkomen. Jouw missie bestaat uit zo lang mogelijk overleven en de afgehakte hoofden naar het oorspronkelijke punt te brengen waar de zombies vandaan komen. Voltooi je missie en zorg dat er weer vrede in het gebied heerst. Maar wees gewaarschuwd, de zombies zullen er alles aan doen om je te grazen te nemen!

SPEEDBALL

De Speedball arena is de moderne variant van de arena’s waar gladiatoren tegen elkaar vochten in het oude Romeinse Rijk. In deze arena’s zagen toeschouwers mannen en wilde dieren die het tegen elkaar opnamen in een strijd op leven en dood, dit tot groot genoegen van het bloeddorstige publiek. Tegenwoordig strijden twee teams tegen elkaar in de Speedball arena. De teams worden van elkaar gescheiden door een rij ijzeren vaten zodanig opgesteld dat geen ‘veilige’ plek lang veilig blijft. In dit spel zijn geen gevangenen, geen tweede kansen en er is absoluut geen enkele ruimte voor het maken van fouten. Als je je afvraagt waarom ze het 'Speedball' noemen, dan hoef je daar niet lang bij stil te staan. Het is heel simpel, zodra het spel begint vliegen de verfballetjes om je oren en waarschijnlijk hoor je ze ook vliegen. Dit is intensief paintballen, zoals het eigenlijk gespeeld moet worden.
Page 1 of 212

Heb je IPG Tickets?

Wissel je tickets in door de ticketcode in te voeren..