Chat with us, powered by LiveChat

HOE KOOP JE IPG TICKETS

Er zijn veel makkelijke manieren om deze fantastische tickets te kopen:

PROMOTIES

Er zijn in het hele land promotionele teams actief, waaronder in winkelcentra en in het centrum van verschillende steden. Onze promotionele teams bestaan uit erkende verkopers die vaak de kaartjes met korting verkopen. Het zijn tijdelijke aanbiedingen die voordeliger zijn dan de normale IPG deals. De aanbiedingen variëren gedurende de tijd van het jaar en ook van plaats tot plaats, dus mocht je een van onze vriendelijke onafhankelijke sales promotors ontmoeten, grijp dan vooral je kans aan om je voordeel te toen met hun fantastische aanbiedingen.

Internet

Online reserveren is zeer eenvoudig – vul het aanvraagformulier in en vermeld dat je tickets wilt aanschaffen voor €40 per kaartje. Een pakket met 10 tickets bedraagt €400 (uitsluitend voor de ticketprijs, verfballetjes zijn niet inbegrepen) en een reserveringsmedewerker belt je terug. Samen doorlopen jullie het betalingsproces en jouw epic paintball dag is gereserveerd! Houd er wel rekening mee dat je nog €15 per persoon dient te betalen voor de eerste 100 verfballetjes naast de het bedrag voor de tickets.

Telefoon

Bel het reserveringskantoor op 020 369 7451 en één van onze evenement organisatoren kan helpen bij het aanschaffen van de tickets en het inplannen van jouw speeldag bij een paintballcentrum naar keuze.

Heb je IPG Tickets?

Wissel je tickets in door de ticketcode in te voeren..

Missies

Bekijk onze beste speelvelden