Chat with us, powered by LiveChat

’s werelds grootste Paintball netwerk

Hoe Het Werkt

Indien je jouw IPG Paintball tickets al hebt gekocht, hoef je niet lang meer te wachten. Je kunt contact opnemen met ons vriendelijke boekingsteam via 020 369 7451 of door het online formulier in te vullen om jouw paintball avontuur te organiseren.
 • How Works

  Heb je nog geen IPG tickets? Koop deze dan nu online tegen een gereduceerde prijs.

 • How Works

  Om de reservering voor iedere speler in jouw team definitief te maken, wordt de betaling van de eerste verfballetjes afgenomen. Zo heeft iedere speler zijn eerste magazijn verfballetjes klaarliggen bij aankomst en kan iedereen direct door naar de veiligheidsinstructies.

 • How Works

  Alle reserveringen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, boek daarom a.u.b. je evenement minstens twee weken van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

BOEK NU JOUW PAINTBALL AVONTUUR

Volg de onderstaande stappen om uw tickets te boeken

Extra informatie

Klik op de onderstaande tabbladen om extra informatie te vinden over hoe uw IPG tickets werken. Er is informatie te vinden over hoe de speeldag verloopt en wat je precies kunt verwachten van ons premium paintball centrum. Maar ook informatie over de geweldige speelvelden en gloednieuwe uitrusting die we aanbieden bij IPG paintball centra. We kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons prachtige paintball centrum.

 • Wie Speelt

  Corporate Paintball

  Team building

  Een dagje paintballen bij IPG is de perfecte manier om je medewerkers te motiveren, je waardering voor je geachte klanten te tonen en je bedrijf te helpen bij het behalen van de doelstellingen. Alle nationale IPG-paintball centra beschikken over een basiskamp – een ‘veilige zone’ voorzien van openlucht en beschutte zitgedeeltes, kluisjes, toiletten en koffie- en theefaciliteiten. Onze paintball dagen worden afgestemd op de behoeftes van elk bedrijf en ons team zal met alle plezier met je samenwerken om de ideale team building dag te realiseren.

  Corporate Paintball

  Sociale Evenementen

  We verwelkomen reserveringen voor allerlei evenementen en voor groepen van iedere grootte. Wij zijn zeer ervaren in het verzorgen van verjaardags- en vrijgezellenfeesten, paintball is simpelweg een geweldige manier om iedere gelegenheid te vieren. Onze paintballcentra zijn het gehele jaar open en we kunnen paintball evenementen op elke dag van de week regelen, onder voorbehoud van het voldoen aan de minimum vereisten. Als u de beschikbaarheid van een centrum wilt controleren, kunt u ons boekingsteam bellen op 020 369 7451 of online een aanvraag indienen. Eén van onze professionele evenement organisatoren neemt contact met u op over de beschikbaarheid bij uw gekozen paintball centrum.

  Corporate Paintball

  Kinderfeestjes

  Als het gaat om verjaardagsfeestjes, school of jeugdclubs voor kinderen in de leeftijd van 8-17 jaar is er niets beter dan een dagje paintballen. Kinderen worden op basis van hun leeftijd en ervaring bij elkaar geplaatst, zodat iedereen de kans krijgt een winnaar te zijn. Onze vriendelijke en zeer professionele medewerkers begeleiden de kinderen de hele dag door, houden toezicht tijdens de missies en zorgen ervoor dat je kinderen volledig veilig zijn. Paintball is een veilige en leuke manier voor kinderen om actief buiten te zijn en met elkaar plezier te hebben.

  Corporate Paintball

  Evenementen voor beroemdheden

  De uitzonderlijke reputatie van IPG en de toonaangevende faciliteiten hebben in de afgelopen jaren vele bekende beroemdheden en professionele sportteams aangetrokken. Hollywoodsterren en zeer fanatieke voetbalteams uit de Premier League paintballen regelmatig op onze speelvelden wetende dat ze de beste mogelijke ervaring voor hun geld krijgen. Het zijn niet alleen de beroemdheden die een VIP behandeling krijgen - bij IPG wordt iedere klant als ster behandeld.

 • Uitrusting

  paintball-headgear

  Hoofd bescherming

  IPG is er trots op om de veiligste en laatste innovaties op het gebied van veiligheid te kunnen bieden. Uniek bij de IPG paintball centra is ons ergonomisch ontworpen en volledig hoofd bedekkend masker compleet met een vizier dat niet beslaat met condens. Deze stoere maskers worden erkend door de overheidsinstanties als zijnde de veiligste helmen die op enig paintball centrum worden verstrekt. Super veilig, comfortabel en goed geventileerd, we denken niet dat je ergens anders een betere helm kunt vinden.

  battle-packs

  Battlepacks

  Met een battlepack om je middel is het absoluut geen probleem om midden in de strijd geen verfballetjes in de hopper meer te hebben. Deze ammo-riem met een capaciteit van 400 verfballetjes stelt spelers in staat om genoeg verfballetjes bij zich te hebben om zelfs de zwaarste missies uit te voeren.

  paintball-combat-suits

  Gevechtsoutfit

  IPG paintball centra bieden beschermende camouflage gevechtspakken die voorzien zijn van gevoerde opstaande kragen voor optimale bescherming. Het is praktisch om de gevechtsoutfit over comfortabele en losse kleding te dragen.

 • UPGRADES

  paintball-guns

  Paintball geweren

  We bieden onze spelers splinternieuwe Tippman 98 paintball geweren – 068 kaliber, semiautomatisch, lichtgewicht en in staat om 7 verfballetjes per seconde te schieten. Het bijvullen van gas voor de geweren wordt de hele dag door gratis verzorgd.

  paintballs

  Verfballetjes

  De paintball centra van IPG gebruiken eersteklas verfballetjes die strenge kwaliteitscontrole testen hebben ondergaan. Extra verfballetjes kunnen de hele dag door in verschillende aantallen bij de winkel op locatie worden gekocht. Alle hoge kwaliteit verfballetjes die we in onze centra gebruiken zijn volledig biologisch afbreekbaar en presteren optimaal onder alle weersomstandigheden. Voor prijzen en pakketten van zowel de plaatselijke en IPG paintball centra bezoek de pagina ‘Prijzen’.

  armoured-gloves

  Gepantserde handschoenen

  Voor degenen die een streepje voor op andere spelers willen hebben, bieden we beschermende handschoenen aan in de winkel van ons centrum. Beschermende handschoenen zijn ideaal om jezelf te beschermen tegen potentieel pijnlijke schoten op jouw handen.

Heb je IPG Tickets?

Wissel je tickets in door de ticketcode in te voeren..