Chat with us, powered by LiveChat

VEELGESTELDE VRAGEN

 

  Ga naar www.ipgpaintball.nl/nu-reserveren.

  Dien jouw boekingsaanvraag in en één van onze vriendelijke evenement organisatoren neemt contact op om jouw boeking te bevestigen. IPG Paintball accepteert betalingen via debet kaart en creditcard. Zodra de boeking is bevestigd door jouw eerste set verfballetjes aan te schaffen, sturen we je een e-mail met een bevestiging van je boeking en de routebeschrijving naar het gekozen paintball centrum.

  Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om minstens twee weken van te voren te reserveren, aangezien de boekingen afhankelijk van beschikbaarheid zijn. De datum die je gekozen hebt is misschien niet beschikbaar, maar je krijgt een lijst met alternatieve data waaruit je kunt kiezen.

  Er is geen vereiste voor een minimum of maximale groepsgrootte – je kunt met elk aantal mensen paintball spelen of zelfs individueel als je voorkeur daarna uitgaat (alhoewel een minimum bestedingsbedrag eventueel vereist kan zijn om de dag door te laten gaan). Je groep wordt aangevuld met andere spelers om gelijkwaardige teams samen te stellen. Er kunnen ook privé-evenementen geregeld worden. Bespreek je wensen gewoon met één van onze vriendelijke evenement organisatoren.

  Bij het merendeel van de IPG Paintballcentra kan dat, op voowaarde dat aan het vereiste van het minimum bestedingsbedrag is voldaan. Indien niet aan dit vereiste voldaan kan worden, kunnen we helaas doordeweeks niet openen. Op het moment van je aanvraag wordt je meteen hierover geïnformeerd en krijg je een lijst met alternatieven waaruit je kunt kiezen.

  Je kunt zoveel kaartjes gebruiken als je wilt en je hoeft niet al je kaartjes voor één bezoek te gebruiken, zodat je mogelijk meer dan één keer kunt gaan paintballen, omdat de kaartjes geldig blijven.

  Je kunt contact opnemen met jouw IPG Paintball-ticket verkoper om meer tickets te kopen, hun trackingnummer moet op jouw IPG tickets worden geschreven. Als je nog geen tickets hebt gekocht en geen tracking nummer hebt, hoef je alleen maar een online verzoek in te dienen om meer tickets te kopen of één van onze IPG promotors te benaderen.

  Verfballetjes bij het IPG paintball centrum kosten € 8,99 per 100 wanneer gekocht in een bulkhoeveelheid van 1000 of € 9,99 per 100 wanneer gekocht in kleinere hoeveelheden. Extra verfballetjes kunnen op elk moment tijdens de speeldag worden gekocht bij de winkel op locatie. De prijzen van verfballetjes kunnen variëren in lokale centra. Neem contact op met ons boekingsteam voor meer informatie via 020 369 7451.

  Helaas niet. Ieder IPG Paintball centrum heeft een beperkte capaciteit en het aantal spelers moet voorafgaand aan de speeldag worden bevestigd om een aantal zaken te organiseren zoals uitrusting, catering, gelijkmatige paintball teams en medewerkers.

  Jammer genoeg niet. Wanneer een speler niet op de paintball dag aanwezig is, dan komen de vooruitbetaling en de verfballetjes voor die speler te vervallen. Alhoewel bij de meeste IPG Paintball centra het tegoed bij een volgend bezoek kan worden gebruikt, zullen we samen een passende oplossing vinden. Alle betalingen zijn niet overdraagbaar en niet restitueerbaar.

  De meeste IPG paintball centra bieden een vers bereide lunch voor ca. €7,50 per persoon aan. Lunch kan vooraf worden besteld, bij het maken van je reservering. In ieder centrum is een winkel aanwezig die versnaperingen en snacks verkoopt.

  Een paintball speeldag bij een IPG paintball centrum begint om 09:15 uur en eindigt om 16:00 uur. In de wintermaanden kan de dag iets eerder eindigen.

  De minimumleeftijd om paintball te spelen bij IPG is 8 jaar.

  In het IPG paintball centrum spelen kinderen tussen de 8 en 17 jaar paintball met een lagere impact paintball geweren, iedereen boven 18 jaar spelen met gloednieuwe semiautomatische paintball geweren van het gerenommeerde merk Tippman.

  Spelers van 18 jaar en ouder arriveren om 09.15 uur en worden verwelkomd door het vriendelijke team dat jouw groep door het registratieproces leidt. Na het invullen van de registratieformulieren krijgt jouw groep alle paintball uitrusting die ze nodig hebben voor de dag. Hierna volgt een verplichte veiligheidsbriefing waarin de veiligheidsregels worden besproken. Direct hierna gaat iedereen naar de speelvelden en begint de actie! In de loop van de dag speel je 6 geweldige missies met een epische ‘Hunger Games Last Man Standing’ missie om de dag af sluiten. Tussen de missies door is er een optie om pauzes te nemen en het centrum biedt overdag warme gerechten aan. Nadat alle missies hebben plaatsgevonden, zullen we een prijsuitreiking houden om de winnaars van de dag aan te kondigen en vervolgens vertrekken de spelers om ongeveer 16.30 uur. 
  Elke klant moet een registratieformulier invullen voordat hij paintball kan spelen in een IPG centrum. Alle spelers jonger dan 18 jaar moeten een Kinderregistratie en Toestemmingsformulier hebben ondertekend door een ouder of voogd. We raden aan dat deze formulieren worden verzonden met jouw uitnodigingen. Andere ouders moeten hun ingevulde formulieren terugsturen naar de organisator van de groep of deze naar het centrum te brengen op de dag van jouw evenement. Iedereen heeft ook de mogelijkheid om zijn registratieformulieren in te vullen op de ochtend van het evenement. In ons plaatselijke centrum zullen registratieformulieren aan u worden afgegeven bij aankomst om in te vullen.
  Nee, alleen het paintball geweer en de uitrusting van het paintball centrum dat op de dag van jouw evenement wordt verstrekt, kunnen worden gebruikt.
  Net zoals je je eigen drank niet naar een café kunt meenemen, kunnen spelers niet hun eigen verfballetjes naar een IPG paintballcentrum meenemen. Alleen de verfballetjes die ter plaatse worden verkocht, kunnen op de speeldag van het evenement worden gebruikt. Indien er toch een speler wordt aangetroffen die zijn eigen verfballetjes gebruikt, dan dient hij het centrum onmiddellijk te verlaten.
  We raden sterk aan dat spelers stevige laarzen met enkelsteun en een goede grip dragen, omdat het modderig en glad op de speelvelden kan zijn.
  Het gebruik van alcohol op het centrum is niet toegestaan. Spelers die onder invloed zijn worden uitgesloten van de spelen, ontvangen ook geen restitutie en worden verzocht om het centrum voor hun eigen veiligheid te verlaten.

  Paintball gaat gewoon door ongeacht slechte weersomstandigheden (behalve in zeer extreme omstandigheden, in welk geval je in kennis wordt gesteld). De missies vinden buiten plaats, maar er zijn overdekte zitplaatsen op het basiskamp. Bij nat weer wordt aangeraden dat spelers ook een laag waterdichte kleding dragen.

  Neem a.u.b. contact op met IPG via de ‘Contact’ pagina voor het bespreken van je opties.

  Op ieder IPG ticket is gedurende 14 dagen een tevredenheidsgarantie van toepassing, dus mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je tot 14 dagen na aankoop van je kaartjes een restitutie krijgen. Om een terugbetaling te ontvangen, schrijf je simpelweg naar Van Dalenlaan 63, 2082 VC, Santpoort-Zuid. Restitutieverzoeken dienen onder vermelding van je volledige gegevens samen met je vouchers en kaartjes via de post ingediend te worden. Zorg er in ieder geval voor dat je de zending voor je restitutieverzoek voldoende frankeert om er zeker van te zijn dat je schrijven binnen 14 dagen na aankoop wordt ontvangen. Indien we je verzoek niet binnen de gestelde termijn ontvangen, heb je mogelijk geen recht op restitutie. We raden je aan om de zending aangetekend te versturen, daar je verantwoordelijk blijft voor de stukken, totdat wij ze op bovengenoemd adres hebben ontvangen. IPG verwerkt namens onafhankelijke IPG-verkopers restitutieverzoeken en de behandeling ervan kan tot 21 dagen oplopen. Houd rekening met het feit dat zodra deze tevredenheidsgarantie van 14 dagen is verstreken, de algemene voorwaarden van het kaartje een juridisch bindende overeenkomst vormen en het niet meer mogelijk is om de kosten van je kaartjes te restitueren. We behouden ons ook het recht voor om stukken te retourneren die na de termijn van 14 dagen aan ons zijn verzonden.

  Je kunt het aanvraagformulier invullen op de ‘Contact’ pagina en één van onze vriendelijke medewerkers zal vervolgens contact met je opnemen en eventuele vragen beantwoorden. Je kunt IPG ook rechtstreeks bereiken op 020 369 7451.

  We adviseren ouders om de aard van paintball te begrijpen en hun eigen mening te vormen over de vraag of paintball geschikt is voor hun kind. Om ouders te helpen de veiligheidsmaatregelen te begrijpen die onze medewerkers ondernemen om de deelnemers te allen tijde te beschermen, hebben we een gids ‘Informatie voor ouders’ samengesteld. Bel ons boekingsteam om deze gids te ontvangen. Kinderen vanaf 8 jaar spelen al jaren paintball met IPG omdat ouders en organisatoren van jeugdgroepen erkennen dat onze veiligheidsnormen ongeëvenaard zijn.
  Jouw kinderen kunnen waar mogelijk samengevoegd worden met een andere, vergelijkbare groep. Groepen kunnen echter op verzoek samengesteld worden uit verschillende leeftijden, zoals wanneer sommige ouders graag meedoen met hun kinderen, oudere broers en zussen enz.
  Verfballetjes, eten en drinken zijn niet inbegrepen in de kosten van de IPG Paintball tickets. Lunch kan van tevoren worden gekocht, snacks en drankjes zijn verkrijgbaar bij de winkel op locatie.
  We raden spelers aan om comfortabele oude kleding te dragen en aparte kleding voor het einde van de dag mee te brengen (persoonlijke spullen kunnen worden opgeborgen in de kluisjes die we tegen een kleine vergoeding verhuren). Het wordt ten zeerste aanbevolen dat je waterdichte laarzen draagt met enkelsteun en goede grip, het kan namelijk modderig zijn op de speelvelden. Sommige klanten kiezen voor comfort boven veiligheid en dragen rubberlaarzen omdat deze nat kunnen zijn in het bos. Gepantserde handschoenen kunnen worden gekocht bij de winkel op het terrein voor extra bescherming, maar je mag deze ook zelf meenemen. Hoewel we kaartbetalingen accepteren, kunnen er transactiekosten in rekening worden gebracht, het is dus een verstandig idee om cash geld mee te nemen voor eten en extra verfballetjes.
  Bij het boeken van spelers ouder dan 18 jaar in het IPG paintball centrum worden jij en je groep voorzien van een volledig hoofdbeschermende helm, gevechtsoutfit met een gewatteerde kraag, semiautomatisch paintball geweer, hopper en onbeperkt bijvullen van gas. Het ticket dekt toegang voor de volledige dag, die begint om 09:15 uur en eindigt om ongeveer 16:30 uur.Bij het boeken van kinderen tussen de leeftijd van 8-17 jaar oud, bieden wij een volledig hoofdbeschermende helm, gevechtsoutfit met een gewatteerde kraag en een lage impact paintball geweer. Kinderen krijgen een sessie van 3 uur die begint om 11:00 en die tot ongeveer 14:00 uur zal duren.Neem contact op met ons reserveringsteam op 020 369 7451 voor meer informatie over de verschillende beschikbare tijdvakken voor elke spelstijl.

Heb je IPG Tickets?

Wissel je tickets in door de ticketcode in te voeren..