Chat with us, powered by LiveChat

KINDERFEESTJES UITNODIGINGEN

Ben je regelmatig op zoek naar originele, gezonde en betaalbare manieren om de kids te vermaken? Moe van het proberen om ze van de bank te krijgen, alleen maar om vijf minuten frisse lucht te krijgen? Spelen de kids videogames? Zoek niet verder! Paintball is niet alleen een hele leuke vorm van lichaamsbeweging, het is ook een bewezen manier om vertrouwen op te bouwen en relaties te verbeteren. En het verbetert belangrijke vaardigheden zoals vertrouwen, communicatie en teamwork. Hebben we al gezegd dat het ook ongelooflijk veilig en leuk is?!

WAAROM PAINTBALL BIJ IPG?

IPG Paintball is de nummer 1 keuze wereldwijd voor junior paintball. Dankzij de ultramoderne paintball uitrusting, volledig hoofdbedekkende helm en speciale junior kogelvrije vesten is iedereen helemaal veilig tijdens het spelen. Iedereen ziet er niet alleen erg stoer uit in de gevechtsoutfit, maar is ook goed beschermd bij het betreden van onze door Hollywood geïnspireerde speelvelden. Iedereen kan tijdens de lunch genieten van een optionele pizza.
 

magic icon

Om te helpen bij het organiseren van deze speciale dag hebben we een paar verjaardag uitnodigingen samengesteld die u kunt afdrukken en verzenden.

Klik op één van de onderstaande afbeeldingen om uw originele uitnodiging te downloaden..