Chat with us, powered by LiveChat

Algemene voorwaarden

Het is belangrijk dat u onze Algemene Voorwaarden heeft gelezen en begrijpt voordat u een overeenkomst met ons ondertekent. Indien er enige voorwaarden zijn die u niet begrijpt of waarmee u niet akkoord wilt gaan, dient u de IPG website te contacteren VOORDAT u tekent. Teken alleen de overeenkomst wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden zoals hier vermeld en op de IPG tickets.

Algemene voorwaarden op de promotionele tickets

 • Boek online op www.ipgpaintball.nl of neem telefonisch contact op via +31 20 369 7451.
 • Probeer minstens twee weken van tevoren te boeken.
 • Alle boekingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid.
 • Indien uw keuze voor een specifieke datum niet beschikbaar is, bieden we u alternatieve data aan.
 • Bij een boeking bent u verplicht om de eerste 100 paintballs bij het paintballcentrum aan te komen, voor een prijs van €15,- per persoon (creditcards worden geaccepteerd). IPG tickets zijn exclusief paintballs.
 • Additionele paintballs kunnen op de dag van uw bezoek gekocht worden in een van onze nationale paintballcentra voor €8,99 per 100 stuks (met een minimum van 1000) of voor €9,99 per 100 zonder minimum aantal. De prijzen van de paintballs kunnen op ieder moment gewijzigd worden.
 • Enkel paintballs verzorgd door het paintballcentrum zijn toegestaan om te gebruiken.
 • De minimumleeftijd van alle spelers op de dag van het bezoek aan het paintballcentrum is 8 jaar. Iedere speler onder deze leeftijd, zonder speciale dispensatie, wordt uitgesloten van deelname. De minimumleeftijd in lokale paintballcentra kunnen verschillen.
 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via +31 20 369 7451.
 • Onze paintball locaties zijn onderhevig aan wijziging vanwege redenen buiten onze schuld om en de locatiemap op de website is enkel als voorbeeld beschikbaar. IPG verbindt zich ertoe om minimaal 15 van dergelijke deelnemende locaties binnen Europa te behouden.
 • Indien iemand, om welke reden dan ook, niet deelneemt aan het evenement op de dag dat u heeft geboekt, komen de vooruitbetaling en paintballs voor deze persoon te vervallen.
 • IPG tickets zijn exclusief eten, maar dit is wel beschikbaar op de dag van uw evenement.
 • IPG tickets worden alleen door IPG op haar bedrijfslocaties verkocht; ze kunnen elders door derden worden verkocht, maar dergelijke personen zijn geen werknemers of agenten van IPG. Betalingen aan derden creëren geen contractuele overeenkomsten met IPG. IPG levert de services zoals afgedrukt op dit IPG-ticket en geen andere services.
 • Tevredenheidsgarantie: Indien u van gedachten verandert over de aankoop van deze tickets, kunt u op elk moment binnen 14 dagen na aankoop alle tickets in hun geheel retourneren aan IPG, Van Dalenlaan 63, 2082 VC, Santpoort-Zuid.
 • Breng de correcte frankering aan om ervoor te zorgen dat uw verzoek ons ​​op tijd bereikt. Restitutieverzoeken die ons op de hoogte brengen van uw wens om te annuleren, moeten binnen 14 dagen na de datum van aankoop schriftelijk worden ontvangen. Restituties kunnen administratiekosten in rekening brengen en tot 21 dagen duren om te verwerken. Houd er rekening mee dat als er geen sprake is van een verkeerde voorstelling van zaken wanneer deze restitutieperiode is verstreken, de voorwaarden van het ticket bindend worden en het niet mogelijk is om een ​​terugbetaling voor de tickets te verstrekken.
 

Algemene voorwaarden boekingen

 • U heeft geen geldige boeking tot u een definitieve boekingsbevestiging ontvangt per e-mail. Mocht u dit niet ontvangen binnen 48 uur na de boeking, dan kunt u een aanvraag indienen op de contact pagina, of telefonisch contact opnemen via + 31 20 369 7451. U dient de bevestiging te tonen tijdens uw bezoek aan ons paintballcentrum, neem dit dus met u mee.
 • Houd er rekening mee dat we geen aansprakelijkheid kunnen aanvaarden voor fouten die voortvloeien uit gegevens die u onjuist heeft ingevoerd. Zorg ervoor dat u correct uw naam, adres en contactgegevens invult. We hebben ook een geldig e-mailadres nodig voor de verwerking van boekingsbevestiging e-mails.
 • Alle gedane betalingen worden niet gerestitueerd. Wij behouden echter de discretionaire bevoegdheid om in de toekomst betalingen tegen een andere boeking uit te voeren. Zorg ervoor dat alle spelers in staat zijn om deel te nemen op uw specifieke datum, omdat fouten niet kunnen worden gecorrigeerd na uw boeking is gemaakt.
 • Extra spelers kunnen worden toegevoegd aan een bestaande boeking, op elk moment tot 48 uur voor uw bezoek. Gelieve een aanvraag in te dienen op de contact pagina. Een IPG consultant zal contact met u opnemen om de regeling voor de betaling te maken. Opmerking: extra spelers die zonder voorafgaande reservering in het centrum komen, mogen niet deelnemen vanwege de beperkte capaciteit/beschikbaarheid van personeel/apparatuur. Vooraf reserveren is daarom verplicht.
 • Alleen paintballs geleverd door de IPG erkende paintballcentrum mogen worden gebruikt in het centrum. Een speler welke zijn eigen paintballs meebrengt naar het centrum, wordt uitgesloten van deelname, zonder restitutie.
 • Alle spelers gaan ermee akkoord gebonden te zijn aan onze spelvoorwaarden en veiligheidsregels. Elke speler die niet in staat is om te voldoen aan onze veiligheidsinstructies zal worden uitgesloten van het centrum, zonder restitutie.

Heb je IPG Tickets?

Wissel je tickets in door de ticketcode in te voeren..

Missies

Bekijk onze beste speelvelden